Informacje ogólne
Uwaga! Źródło dostępne z komputerów sieci bibliotecznej!
Szkolenia ze źródeł z nauk humanistycznych, społecznych i matematyczno-przyrodniczych
Kontakt: dr Aneta Drabek
telefon: 32 786 51 33
e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Szkolenia ze źródeł ekonomicznych
Kontakt: mgr Małgorzata Kwiatkowska
telefon: 32 786 51 62
e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Zachęcamy studentów Uniwersytetu Śląskiego do składania swoich prac naukowych, które będą publikowane i powszechnie dostępne w Śląskiej Bibliotece Cyfrowej lub w innych serwisach współtworzonych przez Uniwersytet.
- Prace należy składać w formie jednolitego pliku PDF w budynku CINiBA na ul. Bankowej 11a w Informatorium na poziomie 0,
- Razem z plikiem prosimy dostarczyć:
- podpisane przez autora (autorów) i dziekana Wydziału 2 egzemplarze licencji na udostępnienie niepublikowanej studenckiej pracy naukowej;.
W razie pytań lub wątpliwości prosimy o kontakt z pracownikami Biblioteki:
- dr Anetą Drabek This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.; telefon: 32 786 5133
- Mariuszem Tomaszewskim This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.; telefon: 32 786 5134
Podstawa prawna:
The Scientific Information Centre and Academic Library provides access to electronic resources in all fields of knowledge. These are full-text, bibliographic and factographic databases. Subscribed databases are available on the web site of the US and the UE or via remote access.
Training in humanities, social sciences, mathematics and natural sciences resources
Contact: dr Aneta Drabek
phone: 32 786 51 33
e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Training in the economic resources of UE special libraries
Contact: mgr Małgorzata Kwiatkowska
phone: 32 786 51 62
e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.